Самі популярні мінітрактори 2020 року в Україні

 На сьогоднішній день в Україні сільське господарство розвивається з великим прагненням. На сільськогосподарському ринку представлена величезна кількість техніки, яка відрізняється призначенням, технічними характеристиками і вартістю. Найпопулярніші на сьогоднішній день є минитрактора. Вони обладнані переважно дизельними двигунами і мають повний відключається привід.

 
ТОП-5 китайських мінітракторів
 
Мінітрактор DW 244 AHT. Дана модель є найбільш популярною і затребуваною на сьогодні за рахунок високої якості матеріалів при виробництві, невисокою вартістю і відмінні технічних показників. Обладнана модель трициліндровим дизельним двигуном марки JDM 385. Потужність його дорівнює 24 кінським силам. Охолодження здійснюється за допомогою рідини. Запускається за допомогою електричного стартера з безпечним пуском. Трансмісія відрізняється високою стійкістю до температур і тертю. Має надійну КПП з вісьмома швидкостями вперед і двома назад. Важіль КПП для зручності перенесений в сторону. Блокування диференціала заднього моста необхідна для проведення різноманітних робіт на складних і болотистих ділянках. Для великої прохідності є привід на всі чотири колеса. Також важливим фактором є наявність гідравлічного підсилювача керма, додаткових гідравлічних виходів, великих пневматичних коліс, а також багатого ЗІП комплекту.
 
Мінітрактор Dongfeng DF-244DHX. Дана модель техніки є лідером продажів за рахунок знаменитого імені і відмінних технічних параметрів. Працює на безе трьохциліндрового дизельного мотора марки КМ385ВТ. Даний агрегат є найпоширенішим і надійним, тому і випав вибір на нього. Потужність його складає 24 к.с. Запуск здійснюється за допомогою електричного стартера. З переваг можна виділити: гідропідсилювач, наявність передніх вантажів, широка гума, повний привід, комфортабельне місце оператора, гідравлічні виходи, пакет документів для оформлення та багато іншого.
 
Мінітрактор Forte XT-244 LUX. Дана торгова марка зовсім не давно почала займатися міні-тракторів. Але навіть за такий короткий проміжок часу їй вдалося завоювати серця багатьох власників фермерських господарств, а також комунальних служб. Мінітрактор Forte XT-244 LUX має ряд незаперечних переваг: дизельний двигун KM385-BT, водяне охолодження, електростартер, передні і задні вантажі, велика якісна гума, гідравлічні виходи, два гідронасоси, гідравлічний підсилювач рульового управління, вал відбору потужності з двома швидкостями, повний відключається привід, документи для реєстрації, розширений ЗІП набір і передні крила.
 
Мінітрактор Shifeng SF-240. З бюджетних і ремінних мінітракторів цього просто немає рівних на сьогоднішній день. Велику популярність набрав як альтернатива мототракторам. Обладнаний чотиритактним одноциліндровим дизельним двигуном з маркуванням KM138-2 з потужністю в 24 л.с. Охолоджується за рахунок ємного випарника, а спеціальна помпа здійснює циркуляцію рідини по системі. Привід у минитрактора відбувається за рахунок чотирьох клиновидних ременів. Є трехточечная система роботи з навісним обладнанням і вал відбору потужності зі швидкістю 540 оборотів в хвилину. На сьогоднішній день цей мінітрактор має відмінне співвідношення якості і вартості.
 
Мінітрактор ДТЗ 5244 НРХ. З недавніх пір з'явився головний конкурент Донгфенг. Але на відміну від нього у ДТЗ є реверсивна трансмісія і більш потужний дизельний трициліндровий двигун, який може розвивати потужність в 29 кінських сил. Також важливою перевагою буде наявність трирічної розширеної гарантії на всі робочі вузли і агрегати. Марка двигуна ДД390 з об'ємом циліндра в 1900 кубічних сантиметрів. Комплектація включає в себе: гідропідсилювач, гідровиходи, 2 насоси НШ, блокування заднього диференціала, відключається передній міст, широку передню і задню гуму, передні крила, Великий ЗІП комплект, інструкцію по експлуатації, а також документи для оформлення техніки в спеціальних державних структурах.